2013. április 30., kedd

Speedo úszónadrág fürdőshort M -es short fürdő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Speedo
100% eredeti, sosem hasznalt de egszer kimosott. gyakorlatilag uj. tepozaras hatso zseb, derek: 31-42cm (kihuzastol fuggoen) hossz: 39cm
.
.
.
.
.
.
FIGYELEM, (koszonom): az osszes aukcio legkesobb Majus 10. Pentek este lezarul, az ABSZOLUT leges legvegso hatarido a fizetesre Majus 14 Kedd este. Masnap elutazom (nem ellensegeskedesbol, de az osszes adig nem rendezett ugyet negativan ertekelem es a lakhelyem szerinti rendorkapitanysagon jelentem mint rendezetlen tartozast , licited uzleti szerzodesnek minosul, koszonom a megertest es az egyuttmukodest) JO LICITALAST es SOK OROMOT A MEGNYERT TERMEKKEL.
Szemelyes atvetel: KIZAROLAG, ismetlem KIZAROLAG, egy Budai cimen tortenik amely kb 5 perc gyalog a Mammuttol (nem, nem tudok kimenni a Mammuthoz sajnos, megertest koszonom) KIZAROLAG, ismetlem KIZAROLAG delelott 10 es 11 kozt (nem, nem erek ra sajnos mas idopontban, megertest koszonom), aki tudja hogy ezen ido es hely beli korlatok nem lesznek megfeleloek neki az kerem eleve szamoljon a banki atutalassal es a posta koltseggel, koszonom.
Postai kuldes: MINDENT, MINDIG az atutalas jovvairasatol szamitva 24 oran belul postara adok (minden reggel 9kor ellenorzom a bejott osszegeket es delben megyek postara). MINDENT, MINDIG ajanlott azaz alairas koteles ellenorizheto kuldemenykent adok fel, a feladovenyt megorzom a teljes biztonsag erdekeben. Az atutalas egy K&H-as szamlara tortenik. Ha tobb termeket nyersz meg csak a legmagasabb postakoltsegu termek posta koltseget kell kifizesd az osszes tobbi termek kulon koltseg nelkul kerul a csomagba.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 22:41
. Speedo úszónadrág fürdőshort M -es short fürdő - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése