2013. április 30., kedd

Index relé Kifejezetten ledes használatra! Nem jel - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


Index relé Kifejezetten ledes használatra! Nem jelez hibát, nem villog gyorsan nem zavarja a ledes index Nem csak ledhez / AMAutónál motornál észrevette, hogy az index illetve inkább a vészvillogó a legnagyobb fogyasztó! Milyen érdekes!! Lerobban az autó, és bekapcsoljuk a vészvillogót, ezzel csak az a probléma, hogy ha megjavítjják az autót, amire kész új gond áll elő, lemerült az akkumklátor, mert a cészvillogó felemésztette a kapacitását. Van másik lehetőség, kitesszük az elakadást jelző háromszöget, de amire visszaérünk autónkhoz, már a helye is hideg, mert valaki úgy érezte neki nagyobb szüksége van rá! Mi a megoldás? Teljesen egyszerű, csökkenteni kell az áramfogyasztást. Ha kicserélik az index izzókat kis teljesítményű ledes izzókra nem csak az akku bírja tovább, de kevesebb lesz az autó fogyasztása, és hosszabb életű lesz a generátor is. De ekkor gyorsan fog villogni az index! Erre a megoldás az új indexrelé, mely kifejezetten a ledes izzókhoz van kifejlesztve. Ezzel az indexrelével nem fog gyorsabban villogni!
Alapvetően két féle relé van a járművek többségében bal és jobb pozitívos. Rendelés előtt ellenőrizze milyen relével szerelték járművét, és a megjegyzés rovatba tudassa velünk, mert elektromos alkatrészt nem áll módunkban cserélni! A tényleges előnyök: Kis fogyasztás, hosszabb élettartam, kevesebb fogyasztás, nagyobb fényerő. Igen jól értette, kevesebb fogyasztás! A kis áramfelvétel miatt kevesebbet dolgozik a generátor, ezáltal kevésbé terheli a motort, ezért kevesebb az üzemanyag fogyasztás, és nagyobb a teljesítmény. Szinte nem mérhető mértékben, de mint tudjuk sok kicsi sokra megy!
1db. Indexrelé ledes izzókhoz
Bal és Jobb pozitív kivitelben van
Megrendeléskor írja a megjegyzés rovatba választását
Beszereléshez szükség esetén tudunk ajánlani autóvillamossági műhelyt Bp. XIII. -ker. ben
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-18 02:51
. Index relé Kifejezetten ledes használatra! Nem jel - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése