2013. május 26., vasárnap

Turbó diéta Intenzív fehérje turmixpor enzimmel - Jelenlegi ára: 1 Ft

FONTOS!
A doboz alján lévő szavatossági idő: 2012/ 10
A Turbó diéta Intenzív fehérje turmixpor testtömegcsökkentés céljára előállított, a napi étrend egy részét vagy teljes egészét helyettesítő, csökkentett energiatartalmú enzimes fehérje turmixpor. Értékes fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.
A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően a Turbó diéta Intenzív fehérje turmixpor a már megszokott magas minőségű összetevőkön túl probiotikus rostot és a test anyagcseréjét javító kolint is tartalmaz. A Turbó diétaŸ Intenzív fehérje turmixpor összetételének köszönhetően alkalmas arra, hogy a napi összes étkezését helyettesítse, ezért az Intenzív Programhoz csak ezt szabad használnia. A Könnyített és Éjszakai Programoknál is fogyasztható.
A Turbó diétaŸ fehérje turmixpor biztosítja turbó-diétázás során a szervezet számára a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje és tápanyagbevitelt, a kúra során nem vonunk el proteint az izomzattól. Az alacsony energiabevitel ellenére minőségi fehérjéhez jut a szervezet, így a kéthetes kúra átprogramozza és optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, és komoly mennyiségű (300-600 gr) testzsír ég el naponta.
Egy turmix tápértéke megegyezik egy szénhidrátszegény, fehérjedús teljes értékű étkezéssel. A Turbó diétaŸ fehérje turmixpor ideális összetételben tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, és a rostot. Felesleges azon aggódnia, hogy a kúra ideje alatt éhezni fog! Mivel szervezete minden fontos tápanyagot megfelelő arányban megkap, így nem fog valódi éhséget érezni.
525 gramm

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-04 21:38
. Turbó diéta Intenzív fehérje turmixpor enzimmel - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése